Printsalon

Van ontwerp tot realisatie kunnen wij een totaaloplossing bieden voor uw gelegenheidsdrukwerk, zakelijk drukwerk en promotionele acties.

Als partner op gebied van grafisch ontwerp, offsetdruk, digitaal printen, stickers, signalisatie, belettering en stempels bieden we een compleet aanbod in kleine of grote oplage voor particulieren, zelfstandigen, instellingen en bedrijven. Van gepersonaliseerd product in klein formaat tot extra groot maatwerk kunnen we u van dienst zijn.

Nieuws
Ontvang onze nieuwsbrief  

UITBREIDING
03/05/017


            lees meer
 

 UITBREIDING
 NIEUWS-UPDATE
 PROM0
 KOMOK
 SPORT
 STUDENT
 HORECA
 EVENEMENTEN
 PAPIERSOORTEN
 GRAFISCH ONTWERP
 ETALAGEBELETTERING

Historiek
5/05/2017

De Hasseltse dochteronderneming van Burocad, Printsalon, neemt sectorgenoot De Marketiers over. Door die overname krijgt Burocad er in één klap twee vestigingen bij. De Marketiers heeft nl. zowel vestigingen in Tessenderlo als in Mechelen. Samen werken er een achttal medewerkers. Voor Printsalon is vooral de geografische spreiding belangrijk, die door de overname wordt gerealiseerd. Printsalon en De Marketiers staan qua activiteiten dicht bij elkaar. Ze richten zich allebei ook op de consumentenmarkt, terwijl de focus van Burocad vooral op de zakelijke markt ligt.

Manu Vanderstappen van Printsalon: “Wij geloven zeer sterk in lokale verankering en nabijheid. Onze klanten willen graag zéér snel en persoonlijk geholpen worden bij vragen rond allerlei drukwerk zoals stickers, mailings, verpakkingen, posters enz.”.

Marc De Belser van De Marketiers is tevreden met de overname. “Door onderdeel te worden van een grote, sterke groep als Burocad, stellen we onze toekomst veilig en kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen.”

Vorig jaar nam Burocad het Hobokense bedrijf Pelegrie Printing over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in
groot formaat printing, en heeft veel ervaring in de inrichting van verkooppunten, interieur, beurzen en tentoonstellingen. Eerder had Burocad ook Digiking in Hasselt overgenomen.

Eigenaar Mieke Neven is de groep Burocad langzaam maar zeker aan het uitbouwen tot de belangrijkste digitale printgroep in Vlaanderen. Zij heeft Burocad 5,5 jaar geleden overgenomen. Haar vorig bedrijf, care4print, deed aan printmanagement: het nam alle printactiviteiten van KMOs en grote bedrijven in handen. Deze activiteit is nu geïncorporeerd in Burocad.

“Het is niet de bedoeling dat we de diverse onderdelen van de groep gaan samensmelten. De regionale spreiding is belangrijk, om onze klanten snel te kunnen bedienen. Dat kan alleen maar als je dicht bij de klanten aanwezig bent” zegt Mieke Neven.

Mieke Neven: “De expertise en productiecapaciteit die we hebben binnen onze productiesites in Peer en Hoboken, zijn een enorme ruggesteun voor de lokale shops. Tegelijk fungeren deze vestigingen als afhaal- en contactpunten voor lokale ondernemers en marketeers. Een wisselwerking die uitermate goed werkt!”

De hele groep stelt nu een 43-tal mensen tewerk.1/05/2017

De geografische ligging van de twee vestigingen van De Marketiers vormt een mooie aanvulling voor Printsalon en past binnen de strategie om een wijd netwerk aan lokale shops uit te bouwen.

Manu Vanderstappen van Printsalon: “Wij geloven zeer sterk in lokale verankering en nabijheid. Onze klanten willen graag zeer snel en persoonlijk worden geholpen bij vragen rond drukwerk in de ruimste zin van het woord. Printsalon biedt daarom naast papieren drukwerk ook stickers, mailings, verpakkingen, textiel, promo artikelen, gadgets, posters, banners, reclamepanelen en zoveel meer.”

Net zoals Printsalon heeft De Marketiers een sterke lokale reputatie, zowel bij de particuliere markt als bij bedrijven uit de omgeving. Als vaste partner verzorgen ze het drukwerk voor tal van bedrijven en organisaties in en rond Mechelen en Tessenderlo.  Net vanwege deze sterke reputatie past De Marketiers perfect in de strategie van Printsalon en de Burocad groep.

Zowel in Mechelen als in Tessenderlo zullen de activiteiten extra kracht worden bijgezet via synergieën met de groep en uitbreiding van de productportfolio.

Marc De Belser van De Marketiers is tevreden met de overname. “Door onderdeel te worden van een grote, sterke groep als Burocad stellen we onze toekomst veilig en kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen.”

Voor Burocad betekent de overname een volgende stap in haar groeitraject. CEO Mieke Neven: “De expertise en productiecapaciteit die we hebben binnen onze productiesites in Peer en Hoboken, zijn een enorme ruggesteun voor de lokale shops. Tegelijk fungeren deze vestigingen als afhaal- en contactpunten voor lokale ondernemers en marketeers. Dit is een wisselwerking die uitermate goed werkt!”

Bron: "Made in Mechelen"  
LEEN DE MOOR    27/12/2016We danken hierbij alle trouwe klanten voor het vertrouwen en met veel plezier werken we aan verdere groei om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst. 

TIP: Om steeds op de hoogte te blijven van nieuwigheden en acties, kan u zich heel eenvoudig, volledig gratis en vrijblijvend inschrijven op onze nieuwsbrief via de homepagina van de website.
Hierdoor geniet u ook van tal van extra promoties. 

Lees meer
12/06/2016Vanaf de zomer van 2016 zullen er verschillende producten aan sterk verlaagde prijzen worden aangeboden. Dit is mogelijk vanwege de bijzonder goede verstandhouding met onze topleveranciers van grondstoffen en afnames in grotere hoeveelheden. Ook zullen er weer enkele nieuwe producten en productgroepen bijkomen aan zeer aantrekkelijke prijzen zoals verlichte LED displays en fotoprints rechtstreeks op verschillende materialen (aluminium, kunststof, plexi, hout,..).

 

1/01/2016NIEUWE PRODUCTEN
Ook in 2016 worden enkele nieuwe producten aan ons aanbod toegevoegd. We starten als officiële verdeler van het merk JAKO. Dit professioneel sportmateriaal kunnen we met gepersonaliseerde bedrukking leveren, zelfs vanaf 1 stuk tot grotere aantallen. Naam, logo of sponsor bijplaatsen is geen enkel probleem. Ook onbedrukte kleding en accessoires van het merk JAKO kunnen geleverd worden.


EXTRA MACHINES
Voor het grootformaat komt er op 17 februari 2016 nog een extra Mutoh Valuejet grootformaatprinter bij in de vestiging te Mechelen.

Het machinepark in Tessenderlo wordt op 30/12/2015 nogmaals vernieuwd om nog sneller en efficiënter te kunnen produceren met extra mogelijkheden volgens de laatste technologieën.

Buiten de klassieke offsetdruk die heel stabiel blijft is er vooral nood aan sterke uitbreiding op gebied van digitale print. Geen opstartkost en daardoor lagere stukprijzen voor kleine aantallen, personaliseren en zeer snelle levertijden zijn hiervan de troeven. De nieuwe XEROX VERSANT 2100 digitale printpers is gericht op zuivere kwaliteit met nog hogere snelheid en geschikt voor een grote diversiteit aan papiersoorten en wordt de vervanger van een ouder model.
 

23/06/2014UITBREIDING  2014

Na het succes van de vernieuwing en uitbreiding van het machinepark voor de afdeling grootformaat en belettering in 2013 is het nu de beurt aan vernieuwing voor digitaal printen.

Op 23 juni 2014 werden 3 compleet nieuwe productiemachines geleverd  in de vestiging van Tessenderlo om de productiecapaciteit sterk te kunnen verhogen. Deze nieuwe machines, aangestuurd door de modernste software, garanderen ook een uitmuntende kwaliteit vanwege het gebruik van de allernieuwste technieken. Scannen, kopiëren of printen in kleur of zwart/wit in kleine of grotere oplage met korte levertijd en met diverse extra afwerkmogelijkheden die rechtstreeks via de digitale printpersen uitgevoerd kunnen worden (vouwen, nieten, sorteren, personaliseren,...).   

Hierdoor bieden we u een compleet aanbod van ontwerp tot realisatie met hoge kwaliteit... voor onze verschillende productgroepen:

- grafisch ontwerp
- digitaal printen & offsetdruk (flyers, folders, brochures, kaarten, tickets, doorschrijfsets,...)
- grootformaat en belettering (stickers, borden, doeken, planafdrukken, posters, belettering,...)
- signalisatie en display
- stempels en gravures 

Wij verzorgen graag als flexibele en betrouwbare partner deze taken voor u zodat u zich zonder zorgen kan richten op uw eigen core business. Een langdurige, vruchtbare relatie met zowel leveranciers en klanten is immers ons doel. 

Lees meer
15/05/2013OVERNAME DRUKKERIJ MECHELEN -  2013

Na overname van de stadsdrukkerij in Mechelen en samensmelting met de drukkerij te Tessenderlo ontstaat het nieuwe team "De Marketiers" met vestigingen in Tessenderlo en Mechelen. Door de nieuwe vestiging kunnen we buiten de provincies Limburg en Vlaams-Brabant nu ook in de provincie Antwerpen sneller inspelen op regionale behoeften mede dankzij de synergie van beide vestigingen.
De ontwikkelingen binnen de grafische industrie spelen zich in een zeer hoog tempo af en deze worden dan ook gestadig gevolgd. We kunnen u voortaan van dienst zijn in een hele waaier van activiteiten :

digitaal printen - offset drukwerken - grafisch ontwerp - papiergroothandel - zelfklevende letters en logo's - stickers - beletteringen - zandstraalfolie - grootformaatprinten - printen op canvasdoek - fotoprints - plastificeren - lamineren - stempels - graveren - kopieëren in kleur en zwart/wit - inbinden - planafdrukken - plotservice  - digitaliseren - scannen - textielbedrukking - reclamepanelen - spandoeken - werfborden - Roll-ups - stoepborden - signalisatie - vlaggen - banners - buttons - printed plastic cards

1/01/2013VERNIEUWING  

Begin 2013 wordt er geïnvesteerd in nieuwe modernere machines en reorganisatie om ook tal van innoverende technieken te kunnen opstarten, tevens de kwaliteit nog sterk te verhogen en de prijs te verlagen.  Ook het aanbod kunnen we verder uitbreiden.

Er wordt op allerlei gebied volop gemoderniseerd en efficientere werkwijzes worden toegepast. De complementaire activiteiten gekoppeld aan een jarenlange ervaring, flexibiliteit en know-how staan garant voor een partner die met u meedenkt en een service biedt waar u echt kan op rekenen.

We trachten om nog verder te kunnen uitgroeien tot een dynamisch team van gespecialiseerde mensen in een innovatief bedrijf met als hoogste prioriteit de service en kwaliteit van de producten en diensten, gecombineerd met een visie waarbij de samenwerking met leveranciers en klanten op lange termijn centraal staat.

1/06/2012OVERNAME TE TESSENDERLO

Op 1 juni 2012 werd toenmalige copyshop/drukkerij overgenomen door De Belser bvba.

Lees meer
1/12/1978ONTSTAAN

In 1978 werd met een drukkerij gestart te Engsbergen-Tessenderlo.
Rond 1990 werden de drukkerij-activiteiten verdergezet in de Diesterstraat te Tessenderlo.

 

Contact


Inschrijving nieuwsbrief

Bezig met laden...OFFERTE DRUKWERK

Hier kan u vrijblijvend een offerte aanvragen voor drukwerk.

Naam:
Voornaam:
Bedrijf:
Adres:
Postcode:
Gemeente:
Telefoon:
E-mail:
BTW - Nr:
Type werk:
Aantal exemplaren:
Formaat:
Recto/Verso:
Kleuren:
Papier- of kartonsoort:
Afwerking:
U kunt meerdere afwerkingen selecteren
door op uw toetsenbord de 'CTRL' knop
in te houden en te klikken.
Bestanden digitaal aangeleverd:
Aantal leesbladzijden:
Aantal scans:
Omschrijving:

 

ALGEMENE OFFERTE

Hier kan u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geef een zo goed mogelijke omschrijving in het laatste veld, zodat wij u een correcte offerte kunnen maken.

Naam:
Voornaam:
Bedrijf:
Adres:
Postcode:
Gemeente:
Telefoon:
E-mail:
Omschrijving:

 
Algemene voorwaarden | Standaard formaten | Standaard levertijden | 
Hoe een bestand aanleveren? | Upload van grotere bestanden | Goedkoper drukwerk? | 
SPONSOR - onze visie over sponsoring | Download folders & catalogi